Annonsera

Sydasien är en svensk tidskrift grundad 1977, en etablerad och känd kunskapsspridare med gott renommé. Åren 1977–2010 var tidskriften en kvartalstidskrift. Från 2011 blev det en renodlad nättidskrift för att 2018 återuppstå i tryckt form med två nummer per år.

Från 2020 gör vi en nysatsning för att nå ut bredare och kommer att distribueras i fler kanaler. Vi finns på ett antal bibliotek och hoppas nå ut till många fler 2020–2021 . Vi vill också höja antalet medlemmar (prenumeranter) rejält under 2020. Den som ger oss vårt stöd är en del i att undersöka mänskliga rättigheter, demokrati, hållbar utveckling, rättvisa och sökande efter sanning och visdom i Sydasien.

I år gör vi ett magasin med reportage om ett specifikt och brinnande ämne i regionen Sydasien och runt årsskiftet ska Sydasiens första årsbok se ljuset.

Vi är en liten redaktion som brinner för att ge en nyanserad bild av länderna i regionen. Vi har ett antal skribenter knutna till oss och försöker täcka in alla regionens länder. Här på Sydasien.se har vi som mål att varje månad publicera flera artiklar, reportage, debattartiklar och krönikor inom många olika ämnesområden.

Vilka finns i vår läsekrets? Alla med intresse för världen generellt och länderna i Sydasien specifikt; akademiker, studenter, lärare, journalister, resenärer, volontärer, biståndsarbetare, kulturarbetare, elever i grundskolan, politiker och beslutsfattare.

Låter det som ett intressant sammanhang för er att synas i?

Kontakta oss: annonsera@sydasien.se